Ik wil grip op mijn personeelszaken

Bij RBZ heb je al je personeelszaken digitaal geregeld. Krijg simpel en snel toegang tot je al je personeelsbestanden. Deel geselecteerde data met je medewerkers. En houd het overzicht over je volledige personeelsadministratie.

Waarom personeelszaken uitbesteden?

Personeel vormt het kapitaal van een onderneming. Maar goede medewerkers zijn schaars. En zonder excellente teamleden komt een onderneming niet volledig tot zijn recht. Het uitbesteden van de personeelsadministratie aan een digitale omgeving biedt uitkomst. Zo kun je helder en transparant zijn naar je medewerkers, zonder dat je je als werkgever in allerlei bochten moet wringen.

Werkwijze

 • Stap 2

  Stap 1 Kennis maken

  Waar sta je nu? En waar zou je naartoe willen? Tijdens de kennismaking komen jouw huidige situatie en wensen aan bod.
 • Stap1

  Stap 2 Vertalen

  Tijd om de digitale vertaalslag te maken. De inrichting van de software moet naadloos aansluiten op jouw wensen.
 • Plan 3

  Stap 3 Implementeren

  Wat kunnen wij voor je overnemen? En wat wil je zelf blijven doen? We brengen alles in de praktijk en helpen je graag een handje.

Onze diensten

Natuurlijk is een correcte en tijdige loonstrook een randvoorwaarde. Daar maakt RBZ zich sterk voor. Medewerkers krijgen iedere maand hun loonstrook digitaal aangeleverd. Hun jaaropgave kunnen ze zelf uit hun eigen digitale omgeving halen. De software biedt diverse mogelijkheden omtrent registratie en aanvragen van vrije dagen. En in het digitale archief vind je alle relevante stukken voor een compleet personeelsdossier.

Onze werkwijze

Bij de opstart maken we allereerst een inventarisatie. Hoe ziet jouw personeelsadministratie er nu uit? Wat gaat er goed? En wat kan er beter? Het doel is om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar de in te zetten software. Vervolgens zorgen wij voor de maandelijkse loonverwerking. En indien gewenst zetten we gegevens door naar pensioenuitvoerders en de financiële administratie. Dat biedt ruimte voor jou als werkgever; de focus kan terug op het ondernemen.

Vrijheid

Jouw personeelszaken in goede handen

Wil jij jouw personeelszaken uitbesteden? RBZ biedt een toegankelijke digitale oplossing. Niet langer handmatig gewerkte uren bijhouden. Geen kostbare tijd meer kwijt zijn aan het doorvoeren van verlofuren, loonstroken en ziektedagen. In een gebruiksvriendelijke portal heb je alles inzichtelijk.

Contact opnemen