In 5 stappen naar financiële vrijheid

Download hieronder gratis het 5-stappen plan

  • Home
  • Download nu het 5-stappen plan

In 5 concrete stappen richting
financiële vrijheid & onafhankelijkheid

Ontdek de RBZ-methode. Download gratis het 5-stappenplan en zet concrete stappen richting onafhankelijkheid. Financiële vrijheid ligt aan je voeten.

5-stappenplan; de RBZ-methode

Hoe sta jij er over 15 jaar financieel voor? Kijk je met een gerust gevoel vooruit? Of is het een kwestie van koffiedik kijken? Je financieel vrij voelen klinkt misschien als een sprookje, maar het ligt meer voor de hand dan je denkt. De RBZ-methode is ontwikkeld om ondernemers onafhankelijkheid te geven. In 5 stappen maken wij jouw weg naar financiële vrijheid haalbaar en betaalbaar.

1. In de spiegel kijken

We beginnen met 8 vragen over jezelf en je dromen. Deze checklist mag je gratis downloaden. Probeer eerlijk antwoord te geven, ook al doet het misschien een beetje pijn. Heb je liever dat wij de spiegel voor je vasthouden? Laat het ons dan even weten.

2. Alles op tafel

Alles moet op tafel, anders sta je straks voor het blok. Geen verborgen agenda of een schoenendoos met stapels ongeopende enveloppen. Wees gerust: dankzij onze jarenlange ervaring in het vak schrikken wij nergens meer van.

3. Cijfers voor je laten werken

Als accountants zijn we dol op cijfers. Cijfers zijn puur; ze liegen niet. Maar je kunt ze ook kneden en naar je hand zetten. Dus: eerst rekenen en dan op zoek naar de mogelijkheden. Samen zorgen we dat de cijfers voor je gaan werken.

4. Concretiseren

Jouw weg naar financiële vrijheid staat beschreven in een concreet plan: een heldere planning voor de komende 10 tot 15 jaar. Nuchter, en zonder wishful thinking. Het enige wat rest is de juiste inzet en discipline, en een haalbaar doel om naartoe te werken.

5. De puntjes op de i

Alles draait om de perfecte uitvoering van het plan. RBZ helpt je, stuurt waar nodig bij en houdt je scherp. Als het goed gaat, geven we je een pluim. Wijk je af van het plan? Dan roepen we je op het spreekwoordelijke matje. En als het allemaal lukt, vieren we samen het succes. Want bij vrijheid hoort ook blijheid.

Persoonlijk

Nuchter

Wij zijn accountants zonder driedelig pak. Want ondernemen gebeurt ook in spijkerbroek.

Innoverend

Betrokken

Een partner die met je meedenkt en nieuwsgierig is naar de mens achter de onderneming.

Transparant

Persoonlijk

Jouw vaste contactpersoon weet waar je staat en begrijpt welke koers je moet varen.

Professioneel

Deskundig

Niemand kent de spelregels van ondernemen zo goed als wij.

Nog Een

Transparant

Advies betekent bij ons eerlijk zijn naar elkaar – ook over eventuele knelpunten.

Nog Een

Daadkrachtig

Een adviseur met pit, die zich proactief opstelt. Op ons kun je bouwen.