Accountancy

Doe jij alleen de boekhouding om de fiscus te vriend te houden? Dan doe je jezelf tekort als ondernemer. Onze accountants kennen de wet- en regelgeving door en door; wij weten wat wel en niet mag. Daarmee kunnen wij jou als ondernemer een stap verder helpen – en het liefst 2, 5 of 10 stappen verder!

Geen zorgen over de details

Met een accountant die je bijstaat, heb jij geen zorgen over de details en kun je lekker blijven ondernemen.

Administratie uitbesteden

Is worstelen met papierwerk niet jouw hobby? Besteed je liever tijd aan de groei van je core business dan aan het verwerken van bonnetjes? Administratie laten uitbesteden door RBZ bespaart tijd, geld en moeite. Wij bieden elke ondernemer een overzichtelijke en betrouwbare basis. Een deskundige blik op je administratie, zodat jij alles netjes op orde hebt.

Contact opnemen

Digitale administratie

Moderne boekhoudsoftware laat je flink besparen op je administratie. Erg nuttig om zelf balansen en winst- en verliesrekeningen op te stellen en facturen te in te boeken. Het instapniveau ligt soms alleen vrij hoog. Hulp nodig bij het inrichten van jouw boekhoudsoftware? Wij helpen je op weg.

Contact opnemen

Loonadministratie

Loon vormt een grote kostenpost voor ondernemers. Salarissen uitbetalen, contracten opstellen, ziektegevallen afhandelen: zonder goede loonadministratie geen beginnen aan. Wie te gemakzuchtig denkt over de regels, krijgt de fiscus op bezoek. RBZ weet wat nodig is om je zaken overzichtelijk en correct te beheren.

Contact opnemen

Jaarrekeningen

Hoe stond de onderneming er het afgelopen boekjaar financieel voor? Met een jaarrekening maken wij letterlijk de balans op. Bv’s, nv’s en coöperaties zijn verplicht om een jaarrekening te deponeren bij de KvK. En ook voor andere rechtsvormen kan het een toevoeging zijn. Om inzicht te krijgen in liquiditeit en solvabiliteit, bijvoorbeeld. Of voor het aanvragen van een hypotheek of lening.

Contact opnemen
Jan Willem

Jan Willem weet er alles van

Deze specialist helpt je graag verder.

Contact opnemen

We helpen onder andere bij:

Administratie
Loonadministratie
HR advies
Begrotingen
Belastingadvies
Persoonlijk

Nuchter

Wij zijn accountants zonder driedelig pak. Want ondernemen gebeurt ook in spijkerbroek.

Innoverend

Betrokken

Een partner die met je meedenkt en nieuwsgierig is naar de mens achter de onderneming.

Transparant

Persoonlijk

Jouw vaste contactpersoon weet waar je staat en begrijpt welke koers je moet varen.

Professioneel

Deskundig

Niemand kent de spelregels van ondernemen zo goed als wij.

Nog Een

Transparant

Advies betekent bij ons eerlijk zijn naar elkaar – ook over eventuele knelpunten.

Nog Een

Daadkrachtig

Een adviseur met pit, die zich proactief opstelt. Op ons kun je bouwen.

5Stappen

Financieel vrij in 5 stappen

Je financieel vrij voelen klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Hoe hard je ook werkt, als ondernemer lijkt het vaak een kwestie van hopen dat het bedrijf genoeg oplevert bij de verkoop. Met de RBZ-methode zet je koers op vrijheid. In 5 stappen maken wij jouw weg naar financiële onafhankelijkheid haalbaar en betaalbaar.