Ik wil meer financiële vrijheid

Als ondernemer is financiële vrijheid jouw droom. Doen wat je wilt met je welverdiende geld. Niet langer afhankelijk zijn van anderen. Bij RBZ zijn we er maar al te bekend mee. Onze accountants en bedrijfsadviseurs staan klaar om je te begeleiden richting succes. Het uitgangspunt: concrete stappen zetten richting financiële onafhankelijkheid.

Je financieel vrij voelen

Hoe ziet jouw leven eruit als je de pensioenleeftijd hebt bereikt? Misschien wil je daar nog helemaal niet mee bezig zijn. Maar de stappen die je nu zet, hebben invloed op je financiële situatie van morgen. Een toekomst van financiële vrijheid klinkt misschien als een utopie, maar met de juiste ondersteuning ligt het voor het grijpen.

Onze diensten

Wij bouwen een financieel vangnet onder jou als ondernemer. Doorgewinterde accountants geven je een steuntje in de rug, zodat jij lekker kan blijven ondernemen. Met je eigen bedrijfsadviseur werk je aan het toekomstperspectief van je bedrijf. Geen zorgen over administratie; wij zorgen dat alles op orde is. En met een fiscaal consulent sta je ook belastingtechnisch stevig in je schoenen.

Onze werkwijze

In 5 stappen werken we samen richting jouw doelen. Daarvoor moet alles op tafel. Maar geen zorgen: als oude rotten in het vak schrikken wij nergens meer van. We pakken de cijfers erbij en zorgen dat ze voor je gaan werken. Jouw weg naar financiële vrijheid beschrijven we in een concreet plan, waarin we 10 tot 15 jaar vooruit gaan kijken. Nuchter, en zonder wishful thinking. Met haalbare doelen om naartoe te werken.

5Stappen

Financieel vrij in 5 stappen

Je financieel vrij voelen klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Hoe hard je ook werkt, als ondernemer lijkt het vaak een kwestie van hopen dat het bedrijf genoeg oplevert bij de verkoop. Met de RBZ-methode zet je koers op vrijheid. In 5 stappen maken wij jouw weg naar financiële onafhankelijkheid haalbaar en betaalbaar.

Werkwijze

 • Stap 1

  1. In de spiegel kijken

  We beginnen met 8 vragen over jezelf, je onderneming en je dromen. In onze gratis te downloaden checklist komt alles aanbod.
 • Stap1

  2. Alles op tafel

  Geen verborgen agenda of een schoenendoos met stapels ongeopende enveloppen. Alles moet op tafel.
 • Plan 3

  3. Cijfers laten werken

  Cijfers liegen niet. Maar je kunt ze ook kneden en naar je hand zetten. Eerst rekenen en dan op zoek naar de mogelijkheden!
 • Professioneel

  4. Concretiseren

  Jouw weg naar financiële vrijheid staat beschreven in een concreet plan: een heldere planning voor de komende 10 tot 15 jaar.
 • Puntjes Op I

  5. De puntjes op de i

  Zitten we nog op koers? RBZ houdt je scherp. We bespreken samen de valkuilen en vieren samen het succes.
Vrijheid

Stappen zetten richting financiële vrijheid

Klaar om stappen te zetten richting financiële vrijheid? We gaan graag met je om tafel. Laat een berichtje achter, dan spreken we elkaar snel. Bellen en mailen mag ook altijd.

Contact opnemen