Ik zoek hulp bij de groei van mijn bedrijf

Een groeiende onderneming is een succesvolle onderneming. Maar bij groei komt heel wat kijken. Soms kan omgaan met geboekte successen knap lastig zijn. Hoe til je jouw bedrijf naar een nieuw niveau? En hoe zorg je voor groei op de lange termijn?

Waarom hulp zoeken bij groeien?

Groei brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Wat als je bijvoorbeeld (meer) personeel in dienst wilt nemen? Hoe zorg je dan dat je een goede werkgever bent (en blijft)? Misschien wil je grote investeringen doen of is het tijd om na te denken over de bedrijfsvorm. Welke rechten en plichten zijn dan straks van toepassing? Met RBZ aan je zijde kun je gerust groeien.

Jouw onderneming maakt een flinke groei door. Goed nieuws, natuurlijk! Maar ook een reden om de boel verder op orde te brengen. Zonder een serieuze groeistrategie heb je weinig zekerheid dat het aanhoudt. Samen gaan we jouw onderneming van top tot teen bij langs. We inspecteren struikelblokken op vlak van organisatie, financiën en personeel en zorgen ervoor dat ze niet in de weg zitten van jouw ontwikkeling.

Onze diensten

Administratieve rompslomp neemt RBZ graag van je over. Je werknemers met zekerheid naar de toekomst laten kijken? Wij zorgen dat hun salarisadministratie keurig is geregeld. We komen met advies over eventuele pensioenregeling en zetten alles in werking. Over de grens zakendoen? Of hulp nodig met investeren of financieren? Jij krijgt een specialist toegewezen die alles vlekkeloos laat verlopen. Als fiscaal adviseur leggen we je haarfijn uit welke fiscale consequenties jouw groei met zich meebrengt.

Onze werkwijze

Onze bedrijfsadviseurs bieden op maat gemaakte oplossingen voor je bedrijf om je te helpen bij het behalen van je doelen. Of het nu gaat om strategische planning, marketing of bedrijfsontwikkeling, wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste richting en het nemen van de juiste beslissingen.

HR & Payroll

Onze samenwerking start met een grondige inventarisatie waarin we de huidige stand van zaken in kaart brengen. Wat is er de afgelopen jaren allemaal veranderd? Wat gaat er goed en wat kan er beter? En waar is nog meer ruimte voor groei? Daarna gaan we concretiseren. We reiken financiële, organisatorische en administratieve handvatten aan. Wij stippelen een route uit, jij bepaalt jouw koers richting verdere groei.

Werkwijze

 • Stap 2

  Stap 1 Kennis maken

  Waar sta je nu? En waar zou je naartoe willen? Tijdens de kennismaking komen jouw huidige situatie en wensen aan bod.
 • Stap1

  Stap 2 Vertalen

  Tijd om de vertaalslag te maken. We staan je financieel, organisatorisch en administratief bij, maar alleen waar je dat wilt.
 • Plan 3

  Stap 3 Implementeren

  Wat kunnen wij voor je overnemen? En wat wil je zelf blijven doen? We brengen alles in de praktijk en helpen je graag een handje.
Vrijheid

Oei, ik groei!

De groeifase van je onderneming kan intensief zijn – dat weten wij als geen ander. Succesjes boeken voelt goed, maar tegelijkertijd kunnen ook de zorgen toenemen. RBZ zorgt voor rust in deze spannende periode. Met advies en daadkracht staan wij je bij terwijl jouw onderneming groei doormaakt.

Contact opnemen