In de Accountancy draait het normaliter om de boekhouding en de eisen waar je als ondernemer aan moet voldoen. Hierdoor kost de administratie best veel moeite en kijk je bovendien vaak ver terug op je resultaat. Echt sturen op financiële informatie is er niet bij. Tot frustratie van veel ondernemers.

Wij doen er alles aan om dit anders te doen. Wij vinden dat jij als ondernemer vooraan moet staan. De administratie passen we daar op aan. We helpen je met een slimme administratie en gaan naast je staan als een financieel compagnon. Natuurlijk leveren we daarnaast ook gewoon traditionele accountancy.

Slimme Administratie
We helpen je met een slimme administratie, met moderne software en een vaste contactpersoon. Zo zorgen we ervoor dat je altijd bij bent en zo dus overal en altijd inzicht hebt in hoe je er voor staat. Het aanleveren van de stukken maken we heel gemakkelijk voor je. Zo kost het je weinig moeite. We houden een oogje in het zeil en trekken aan de bel als er iets niet klopt of uit de planning loopt.

Financieel Compagnon
We zijn real-time op de hoogte van jouw cijfers en stappen met regelmaat in je onderneming, om naast je te staan als financieel compagnon. Zo kun je sparren op gelijk niveau. Als ondernemers.

En verder natuurlijk alle benodigde Accountancy
Natuurlijk bieden we ook alle benodigde accountancy, waarmee je aan alle wettelijke vereisten voldoet. En je kunt ook bij ons terecht voor een hoop specialistische kennis. Maar dat is logisch. Een basisvereiste toch?

Binnenkort komen we met een leuk boek over de relatie tussen accountants en de ondernemer van tegenwoordig. Stay tuned!

Scroll naar boven