Op de site staat dat relatiebeheerder en ondernemersadviseur Dennis ‘heel efficiënt je bedrijfsproces net even anders kan vormgeven en inrichten zodat je altijd de juiste informatie inzichtelijk hebt’. Hij wordt getypeerd als betrouwbaar en adequaat. Klinkt goed. Maar wie is de mens achter deze professional? Tijd voor een interview. 

Hoe ben je bij RBZ terecht gekomen en wat is nu je functie?
Na 7 jaar bij BDO vond ik het tijd voor een volgende stap. Via via ben ik in contact gekomen met RBZ. Daar werk ik nu als relatiebeheerder en ondernemersadviseur.

Voor welk type klanten werk je?
Ik ben als adviseur bij een groot deel van onze klanten betrokken en werk daardoor samen met de meest uiteenlopende klanten: van DJ tot feestwinkel en van kroeg tot wellness. Dat is het leuke van RBZ, die afwisseling bevalt me goed.

Wat is je specialiteit, waar ben je volgens je collega’s en je klanten goed in?
Ik heb een nuchtere en realistische kijk op zaken en probeer altijd grip te krijgen op de processen en cijfers. Ik kan ondernemers goed helpen met het sturen richting resultaten. Verder werk ik vooral praktisch, efficiënt en oplossingsgericht.

Hoe begin jij je werkdag?
Lekker vroeg: mijn wekker gaat ’s ochtends iets voor half zeven. Na een ontbijt rij ik vanaf mijn woonplaats Emmen naar Groningen. Op het werk start ik met een bak koffie en het doornemen van de belangrijkste werkzaamheden van die dag. Rond kwart over vijf probeer ik m’n werkzaamheden af te ronden.

Waar mag je Dennis altijd voor storen?
Ik ben altijd beschikbaar voor een dringend advies of een prangende vraag. Mijn dochtertje Lenthe mag me altijd storen en je mag me midden in de nacht wakker maken voor een Amerikaanse Basketball wedstrijd. Ik ben fan van de Cleveland Caveliers.

Wie is je grote voorbeeld?
Ik ben onder de indruk van het het atletisch vermogen van basketballer LeBron James en het snelle handelen van voetballer Lionel Messi. Ergens heb ik de afslag naar topsporter gemist 🙂

Scroll naar boven