KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Wil je een leidinggevende rol krijgen en betrokken zijn bij het beleid van een accountantskantoor in Groningen dat méér doet dan alleen de accountancy verzorgen voor haar klanten? Oftewel, je bent als ervaren accountant ambitieus en op zoek naar de volgende stap!

RBZ is sparringpartner en klankbord voor haar klanten. We bieden graag toegevoegde meerwaarde aan en hebben de ambitie om te zorgen voor een concrete bijdrage aan het succes van onze klanten. We zijn betrokken, gemotiveerd en denken proactief mee. Dit doen wij door al onze specialismen nauw met elkaar samen te laten werken.

Het huidige team bestaat uit dertien enthousiaste collega’s voor wie de standaardoplossing lang niet altijd vanzelfsprekend is.

De klantenportefeuille bestaat uit MKB-ondernemers uit de regio. Vanwege de authentieke werkwijze en uitstraling verbinden zij zich aan RBZ. Het meedenken en verbonden zijn met de klant is hier de meetlat om als organisatie te blijven groeien.

Het is aan jou om samen met de andere collega’s en partners het kantoor toekomstbestendig te houden. Laten we met elkaar kennismaken en zet de volgende stap met ons!

RBZ-maak-de-stap
RBZ-maak-de-stap-mobiel

Contactgegevens

RBZ Groep
Heresingel 4
9711 ES Groningen
050-5339633
info@rbzgroep.nl

Algemene voorwaarden, klachten en privacy

Algemene voorwaarden en Klachtenregeling
Privacy voorwaarden
Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. statistieken bij te houden. Bekijk je deze site dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk ook de Privacyverklaring

Copyright © 2021 RBZ Groep