Diensten_ondernemer_mobiel

Wij bouwen een financieel vangnet onder jou als ondernemer

Ontdek het 5-stappenplan de RBZ-methode

Wij bouwen een financieel vangnet onder jou als ondernemer

Ontdek het
5-stappenplan;
de RBZ-methode

Wij zijn geen 'verlengstuk' van de fiscus, maar wel van de ondernemer!

Als je de boekhouding alleen doet om de fiscus te vriend te houden, dan doe je jezelf als ondernemer tekort. RBZ accountants weten natuurlijk alles van de wet- en regelgeving, dus wat wel en wat niet mag. Maar dat is alleen maar een gegeven... Wij willen door ons werk jou als ondernemer een stap verder helpen, en het liefst 2, 3, 4, 5 stappen verder. Wij bieden daarom een breed scala aan financiële diensten. Dan hoef jij je niet druk te maken over de details en kan je gewoon lekker ondernemen.

Group 147

Liquiditeitscheck

Cash is King! Wil je meer dan alleen je rekeningen op tijd betalen? Wil je echt relaxed ondernemen? Dan heb je werkkapitaal nodig. Hoe sta jij ervoor op dat gebied? Hoe kun jij je liquiditeit verbeteren? We doen een scan en komen met verbetervoorstellen die direct geld in het laatje brengen. En dat is best lekker...

Achteraf lijkt het allemaal heel simpel. Maar dat is misschien ook wel de kracht van een goede accountant.

Naam - Onderneming

ondernemer_man_met_bril
Group 148

Kwartaalcheck

Met een tussentijdse beoordeling van je cijfers krijg je als ondernemer veel meer grip om bij te sturen als dat nodig is. Wij doen dit snel en vakkundig, en komen desgewenst met verbetervoorstellen. De eerste keer doen we dat nog gratis ook (eigenlijk best gek, maar zo zijn we nu eenmaal...)

Group 149

Digitale administratie

Met moderne software kun je flink besparen op je administratie, met name bij het inboeken van facturen en bankafschriften. De software biedt je voortdurend inzicht in hoe je ervoor staat. Wij helpen je met de inrichting van de software. Daarna schakel je ons alleen nog maar in wanneer we met onze kennis echt toegevoegde waarde voor jou hebben. Wil je meer weten?

Group 150

Financiële helpdesk

Je hebt een vraag en wil graag advies. Gewoon even snel met ons 'klankborden' zodat je weet welke kant je op moet. Als je bij ons een abonnement afsluit, dan zit dat er gewoon bij in. All inclusive, zonder onverwachte nota’s. Lekker toch?

RBZ_LOGO_WEB_WIT-PAYOFF

Copyright © 2021 RBZ Accountants & Ondernemersadviseurs

Scroll naar boven