Kun jij snel beoordelen en rubriceren? Ben je accuraat, klantgericht en kun je snel schakelen? Wij zoeken een enthousiaste en kundige collega ter versterking van ons team: een (ervaren) Assistent Accountant m/v.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ruime ervaring heeft in het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes. Je vindt het leuk om jouw kennis met collega’s te delen en met klanten te overleggen hoe zij hun financiële zaken zo goed en efficiënt mogelijk kunnen organiseren. Je bent in staat om jouw inzichten aan het proces bij de klant toe te voegen. Daardoor weet onze klant precies hoe zijn onderneming er per heden voorstaat en kan hij altijd verantwoorde keuzes maken. Desgewenst stel je voor jouw klanten prognoses op en ben je in staat om klanten te wijzen op de zaken die aandacht verdienen.

Je bent een teamspeler die zeker geen 9-5 mentaliteit heeft. Je houd echter ook de balans tussen werk en privé goed in de gaten. De functie is bedoeld voor mensen die fulltime aan de slag willen zijn. Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld HBO Accountancy.

Wat wij bieden

Een leuk team aan professionele collega’s die werken voor een gevarieerde en mooie klantengroep vanuit het centrum van Groningen. Zowel per fiets als met het openbaar vervoer zijn we perfect bereikbaar. We bieden bovendien veel vrijheid om, binnen de werkafspraken op kantoor, je werk mede in te vullen en vinden het leuk om in jouw ontwikkeling te investeren. Wij zien het ook als onze uitdaging om in onze veranderende markt jou weerbaar te houden in onze arbeidsmarkt. Ons kantoor kent een hoge automatiseringsgraad en efficiënte werkprocessen. We investeren bovendien blijvend in nieuwe ontwikkelingen. Daardoor blijft er ook ruimte over om onze klanten gevraagd en ongevraagd zo te adviseren dat zij succesvol kunnen ondernemen.

Onze organisatie

RBZ Accountants & Ondernemersadviseurs is een informeel, middelgroot accountants- en advieskantoor dat zich richt op het MKB. RBZ helpt ondernemers bij hun bedrijfsvoering op het gebied van administratie, belasting- en ondernemersadviezen. RBZ beschikt over een team goed opgeleide specialisten die dagelijks klanten ontzorgen en ertoe bijdragen dat ondernemers hun eigen doelstellingen kunnen realiseren.

Wil je meer weten over deze functie en wil je graag een oriënterend gesprek hebben: stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@rbzgroep.nlVoor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Henk Kooistra.

 

About the author

Henk Kooistra
Henk Kooistra - Henk is directeur van RBZ Accountants Ondernemersadviseurs, een ondernemer die snel kan doorgronden, spiegelen en verbinden. Stelt kritische vragen en is creatief in het vinden van de beste oplossingen binnen de wettelijke kaders.

Leave a reply

required*