Ben jij klantgericht en een echte teamspeler? Wij zoeken een leuke en kundige collega ter versterking van ons team: een ervaren boekhoudkundig medewerker m/v.

Als boekhoudkundig medewerker bij RBZ krijg je een aantal eigen klanten toebedeeld waar je de administratie voor voert. Je verwerkt deze administraties met grote accuratesse en betrokkenheid. Je bent goed op de hoogte van actuele richtlijnen, kunt snel beoordelen en rubriceren en draagt er voor zorg dat de administraties periodiek online voor klanten beschikbaar zijn. Klanten van RBZ kunnen zo sturen op hun cijfers.

Je bent zeer klantgericht en een echte teamspeler. Je hebt ruime ervaring met het voeren van administraties en beschikt over de juiste opleiding. Je bent snel van begrip zodat het geen probleem is om tussen meerdere administraties te switchen. Bovendien ben je in staat om, voordat je aan het werk gaat, te beoordelen of de klant zijn gegevens aanlevert op de in de serviceovereenkomst vastgelegde wijze. Je realiseert je dat het werken op een administratiekantoor met zich meebrengt dat je een adequate urenadministratie voert. En natuurlijk heb je een grote affiniteit met geautomatiseerde gegevensverwerking en pakt graag nieuwe ontwikkelingen op die leiden tot efficiënter werken.

Je bezit minimaal een afgeronde MBO opleiding aangevuld met een aantal jaren relevante ervaring. Het aantal uren bepalen we graag in overleg, maar wij denken aan gemiddeld 20-24 uur per week  waarbij je aan het einde van de maand vaak wat meer uren werkt dan aan het begin van de maand. Wij realiseren ons dat ervaring gepaard gaat met leeftijd en dat persoonlijke eigenschappen niet vervagen als je een tijdje niet gewerkt hebt.


Herken je jezelf in bovenstaand profiel, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

RBZ Accountants & Ondernemersadviseurs is een informeel, middelgroot accountants- en advieskantoor dat zich richt op het MKB. RBZ ondersteunt ondernemers bij hun bedrijfsvoering op het gebied van administratie, belasting- en ondernemersadviezen. RBZ beschikt over een team goed opgeleide specialisten dat dagelijks klanten ontzorgt en ertoe bijdraagt dat ondernemers hun eigen doelstellingen kunnen realiseren.

Scroll naar boven