Liesbeth Vrielink is directeur en accountant bij RBZ. Op de site wordt Liesbeth omschreven als een vakspecialist die razendsnel cijfers kan doorgronden. Ze heeft een brede blik en weet als geen ander verbanden te leggen tussen de verschillende fiscale aandachtspunten. Hartstikke mooi natuurlijk. Maar wie is de mens achter deze omschrijving? Dat lees je hieronder.

Hoe ben je bij RBZ terecht gekomen?
Ik ben in 2007 via via bij RBZ gekomen. Een vriendin van mij vond dat het tijd werd voor een andere baan voor mij en heeft een van de aandeelhouders van RBZ benaderd met de vraag of RBZ nog een goede accountant zocht. Het antwoord was ja! Ik ben nu directeur.

Voor welk type klanten werk je?
Alle soorten klanten. Ik review veel werk van collega’s en zie daardoor heel veel. Wordt vooral ingezet bij de wat grotere en complexere klanten.

Wat is je specialiteit, waar ben je volgens je collega’s en je klanten goed in?
Ik ben een vakidioot. Heb veel parate kennis, kan snel schakelen en tot de kern komen, maar heb ook overzicht. Snel, praktisch, efficient en oplossingsgericht.

Hoe begin jij je werkdag?
Mijn werkdag begint vroeg. Eerst thuis een pot thee met de krant en rond 7.30 uur ben ik op kantoor. Ik probeer rond 17.00 uur naar huis te gaan.

Waar mag je Liesbeth altijd voor storen?
Shoppen en kledingadvies 🙂

Scroll naar boven