In 5 stappen naar financiële vrijheid

Ondernemen is vooruitzien

RBZ_WHITEPAPER_Flat_MOCKUP

Download
het 5-stappenplan
de RBZ-methode

5-stappenplan; de RBZ-methode

Je financieel vrij voelen is heel eenvoudig... althans in je dromen. Maar voor niets gaat de zon op, en voor al het andere moet je gewoon aan de bak. Deze 5 stappen maken jouw weg naar vrijheid haalbaar en betaalbaar. Maar om zover te komen moet je eerst wakker worden en aan de bak.

Group 86

Kijk in de spiegel en wees eerlijk naar jezelf.

De eerste stap is: kijk in de spiegel en wees eerlijk naar jezelf.

Stel eerst de 8 belangrijkste vragen over jezelf en je wensen voor de toekomst. Geef eerlijk antwoord, ook al doet het misschien een beetje pijn. Om je te helpen hebben wij voor jou een checklist gemaakt met die 8 vragen. Deze mag je gratis downloaden. Als je liever hebt dat wij de spiegel voor je vasthouden, laat het ons dan maar weten.

Achteraf lijkt het allemaal eenvoudig. Maar dat is misschien wel de kracht van een goede accountant.

Group 87

Kijk in de spiegel en wees eerlijk naar jezelf.

Met de billen bloot,
alles op tafel…
inzicht verschaft overzicht.

Alles op tafel, dus geen verborgen agenda of een schoenendoos met stapeltjes ongeopende enveloppen. Met de billen bloot gaan is essentieel, anders sta je straks voor het blok.  En wees gerust: wij schrikken absoluut nergens van. Door de jaren heen zijn wij wel wat gewend.

Group 122

Rekenen en de cijfers
voor je laten werken.

Eerst rekenen en dan op zoek naar de mogelijkheden.

Wij zijn accountants, en dus dol op cijfers. Cijfers zijn puur, ze liegen niet. Maar ze zijn ook gewillig, want je kunt ze kneden en naar je hand zetten om zo een een plan te maken waarbij de cijfers voor je gaan werken. Wij zijn geen illusionisten met een trukendoos, maar realisten met een stappenplan. Aan de cijfers kunnen wij zien waar de kansen liggen naar jouw financiële vrijheid.

Group 123

Een plan,
een planning
en discipline!

Een concreet plan, met een heldere planning en een dosis discipline.

Wishful thinking is niet ons ding. Wel een plan maken en dan concreet en precies doen wat nodig is om in de komende 10 of 15 jaar te werken naar jouw financiële vrijheid. Met je onderneming als financiële basis en je inzet en discipline helpen wij jou met een haalbaar doel. Nuchter, en zonder tierlantijntjes.

Group 124

De perfecte uitvoering van het
plan zorgt voor resultaten!

Het applaus klinkt alleen na de perfecte uitvoering.

Alles draait om de perfecte uitvoering van het plan. RBZ helpt je, stuurt bij, houdt je scherp! RBZ geeft je een pluim als het goed gaat, en een 'draai om je oren' als je afwijkt van je plan. En wij vieren het succes met je als het allemaal lukt, want bij vrijheid hoort immers ook blijheid.

Het kantoor is vrijdag 26 mei 2023 de gehele dag gesloten vanwege een personeelsuitje
en
Maandag 29 mei 2023 is het kantoor gesloten vanwege Pinksteren.

RBZ_LOGO_WEB_WIT-PAYOFF

Copyright © 2021 RBZ Accountants & Ondernemersadviseurs

Scroll naar boven